+ 5 ans

Nisjemetall AS

Hyggenveien 35
3440 Røyken
Norvège

Informations entreprise  Nisjemetall AS

Présentation

Nisjemetall AS leverer et spennende produktsortiment hvor det finnes uante muligheter og kombinasjoner av materialer. Vårt store fortrinn er at vi kan levere over 1000 standard lagerprodukter av: Perforerte plater av svart stål, galvanisert stål, rustfritt og syrefast stål og aluminiumskvaliteter. Strekkmetall, sveiset gitter, kreppet gitter, pressgitter, metallduk leveres også raskt.

Vi produserer også skreddersydde og tilpassede produkter innenfor de ulike segmentene og produktgruppene. Våre kunder finnes i de fleste bransjer og vi leverer både on- og offshore. Bla. oppfyller våre Offshore gitterrister NORSOK standard.

Mange av våre produkter egner seg godt til moderne design og arkitektur. Det er i grunn bare fantasien som setter begrensningene. Vårt produktsortiment skulle tilfredsstille en rekke behov.

Se produktinformasjon i menyene til venstre. Under hvert produkt kan du lese om hvilke valgmuligheter vi kan tilby.

Nisjemetall AS har knyttet til seg en rekke produsenter i Europa. Vår målsetning er so sagt å gi våre kunder rask levering av lagervarer, samt produsere skreddersøm. Gjennom vårt store nettverk finner vi til en hver tid de mest konkurransedyktige alternativene for ditt behov.

For oss er det kunden som står i fokus og vi strekker oss langt for å hjelpe deg. Gjennom vår nye hjemmeside er det også lagt stor vekt på å gi god informasjon om produktene vi leverer. Både i form av bilder og annen relavant informasjon.

Vi har de siste årene vært involvert i både store og små prosjekter. Vår største enkeltleveranse er gitterrister og trappetrinn til tribuneanlegget i Nye Holmenkollen. Dette er et prosjekt vi er svært stolte av å ha vært involvert i. Vi har også levert våre produkter til en rekke større byggeprosjekter. Vi har bla. levert flere tusen kvadratmeter strekkmetall, perforerte plater og arkitekturmesh til fasadekledning i hele landet.

Deres henvendelse betyr mye for oss. Vi ser frem til å motta deres forespørsel på aktuelle produkter. Vi sender gjerne også vår produktkatalog i papirutgave.

Agenturer
Thielco - Nederland
Interclamp - Storbritannia
MEVACO - Tyskland

Informations générales

Année de création 2005
Capital 100 000 NOK
Nature de l'établissement Siège
TVA NO988939870MVA
Fax +47 31 28 78 89
Site web http://www.nisjemetall.no http://mevaco-catalogue-english.mevaco.com/

Marques

 • Thielco 

 • Interclamp 

 • MEVACO 

Import

Zone : Europe Occidentale

Chiffres clés Nisjemetall AS

Effectifs

 • Entreprise

  De 0 à 9 Employés

Chiffre d'affaires

 • 2017

  27 244 000 NOK

 • 2016

  22 370 000 NOK

 • 2015

  23 687 000 NOK

Dirigeants Nisjemetall AS

Informations dirigeants

John Alvar Jacobsson

Directeur / Responsable (Ledelse)

John Alvar Jacobsson

Président du Conseil (Styreleder)

Ann Kristin Erlandsen Jacobsson

Membre du Conseil (Styremedlem)

Activités Nisjemetall AS

Activités

 • Producteur
 • Distributeur
 • Prestataire de services